Departamentul de transport rutier intern si international a luat nastere in anul 2000 din dorinta noastra de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii complete : transport auto rutier intern si transport auto international cu camioane complete si grupaj de marfuri atat pentru import cat si la export.

Datorita profesionalismului echipei manageriale si a angajatilor bine pregatiti, ne-am impus constant pe piata transporturilor, oferind clientilor nostri servicii de calitate iar aceasta calitate si promptitudine a serviciilor de transport au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienti.

Solutiile de transport rutier marfa, se efectueaza in regim auto de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs.

Mijloacele de transport oferite in cadrul solutiilor se adapteaza nevoilor clientilor nostri pentru transporturi interne sau internationale atat la export cat si la import: camioane cu capacitate de 20 tone, cu modalitati de volum normal sau mega.